Logo FlexImpuls

Werken bij AWL Moerdijk

Tussen alle grote panden op het industrieterrein van Moerdijk staat ook het pand van AWL Moerdijk, een logistiek dienstverlener in op- en overslag. En wat voor een pand! Een kanjer van een magazijn dat aan het begin van 2019 nieuw in gebruik is genomen. Het heeft o.a. een pracht van een kantoor en de meest moderne opslagfaciliteiten voor ADR (gevaarlijke stoffen).

Groot, maar toch vertrouwd

Het kantoor ruikt op het moment van schrijven, april 2019, nog nieuw. Het totale magazijn is met zijn 55.000 m² groot, heel groot. De muren strekken zich zo’n 10 meter naar boven uit, met grote ramen aan twee kanten die uitkijken over het industrieterrein. En toch voelt het klein en vertrouwd. Dat is precies hoe de rest van het bedrijf ook voelt. Ondanks dat er hard gewerkt wordt, is de sfeer gezellig en voelt het alsof alles onder controle is.

Hoge servicegraad en hypermoderne ADR-bunkers

En het gaat verder. Dat zorgeloze, dat gevoel van vertrouwen: dat is ook hoe AWL werkt. De klant is koning; of het nu gaat om een enkele pallet of containers vol. De beslissingslijnen zijn kort, de inzet om klanten tevreden te maken en te houden hoog. Hun trots zijn de hypermoderne ADR-bunkers, waarin gevaarlijke stoffen veilig kunnen worden opgeslagen.

Werken bij AWL Moerdijk

De werknemers van AWL Moerdijk hebben het goed met elkaar, het voelt als familie. Als je een blik in het magazijn werpt, zie je dat er hard gewerkt wordt én dat de mensen het naar hun zin hebben. Op dit moment, april 2019, zijn er 25 mensen in vaste dienst. Het verloop is er laag en het ziekteverzuim ook. En nu komt het; het team zoekt uitbreiding!

Samenwerking met Flex Impuls

De samenwerking met Flex Impuls loopt sinds de start van beide bedrijven, die rond dezelfde tijd begonnen zijn. Met de logistieke kennis van Flex Impuls weten ze hier nieuwe medewerkers voor te stellen die meestal ook in dienst komen. Met een even grote inzet voor klanten, is deze samenwerking gewoon een goede match.

Zou jij willen werken bij AWL Moerdijk? Neem dan direct contact op met Flex Impuls. Wie weet ben jij binnenkort aan het werk bij dit leuke bedrijf!

nl_NLNL