Skip to main content

Houd jij van lekker bezig zijn, werk je nauwkeurig en ben je op zoek naar een leuke baan in de logistieke sector? Dan is magazijn werk misschien wel iets voor jou. Of je nu al een ervaren magazijnmedewerker bent of klaar bent voor je eerste baan; er is veel vraag naar magazijnmedewerkers! Ontdek direct alle mogelijkheden en openstaande vacatures op fleximpuls.nl.

Waaruit bestaat magazijn werk?

Magazijn werk is voor echte aanpakkers die graag de handen uit de mouwen steken. Als magazijnmedewerker vervul je een belangrijke rol binnen een distributiecentrum, een industrieel bedrijf of een grote winkel. Jij bent in deze functie verantwoordelijk voor alle goederen die bezorgd en opgeslagen worden. Hiernaast zorg je ook voor bestellingen die klaargezet en verpakt moeten worden voor transport. Samen met collega’s zorg je ervoor dat het magazijn er netjes en geordend uitziet. Verder ontvang en verwerk je ook alle binnengekomen goederen. Je zorgt voor de juiste afhandeling van officiële documenten en staat regelmatig in contact met leveranciers.

Toffe bedrijven om te werken als magazijn medewerker

Er zijn tal van bedrijven waar je jouw nieuwe uitdaging in magazijn werk kunt vinden! Het type bedrijf verschilt per sector en per branche, maar je werkplek spreekt natuurlijk voor zich, in het magazijn! Flex Impuls biedt verschillende vacatures aan voor magazijnmedewerkers zoals bij onder andere industriële bedrijven, bouwmarkten en grote supermarkten. Indien je dichtbij een logistieke hotspot woont zoals, de Botlek of Moerdijk hoef je niet lang met de auto naar je werk te rijden. Verder heb je dan ook veel keus uit toffe bedrijven om aan de slag te gaan als magazijn medewerker. Klinkt magazijn werk jou goed in de oren? Neem dan direct contact op!

Onze magazijn werk vacatures

Wij van Flex Impuls werken samen met verschillende werkgevers waarvoor wij enthousiaste kandidaten zoeken die geïnteresseerd zijn in magazijn werk. Alle openstaande magazijnmedewerker vacatures vind je op onze website en bieden jou een mooie kans om binnen deze sector aan de slag te gaan of te blijven. Wij verzekeren je van een leuke nieuwe baan! Hiernaast hebben we ook een aantal vacatures voor heftruckchauffeurs.

Wil je solliciteren voor magazijn werk?

Neem dan direct contact met ons op! We zullen een intakegesprek met je inplannen om samen te kijken naar jouw persoonlijke ambities, wensen en kwaliteiten. Want alleen zo kunnen wij samen op zoek naar een geschikte functie die écht bij jou past!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.