Skip to main content

Er zijn heel veel redenen om naast je school of studie een bijbaantje te nemen. Allereerst wil je natuurlijk lekker bijverdienen. Daarnaast kan werken uitdaging en verdieping bieden en is het opdoen van werkervaring natuurlijk goed voor je cv. Ben je geïnteresseerd in vervoer en processen en werk je graag mee aan slimme oplossingen? Dan is een baan in de logistiek waarschijnlijk iets voor jou! Goed nieuws: werken in de logistiek biedt kansen en heeft verschillende voordelen. Ontdek hieronder de 3 redenen waarom jij voor een bijbaan in de logistiek moet gaan!

1. Flexibele werktijden en een goed salaris

Als student zijnde moet je natuurlijk colleges volgen en tentamens maken. Aangezien het lesrooster nog weleens kan veranderen en de studie drukke en minder drukke periodes kent, hecht je als student veel waarde aan flexibiliteit. Een bijbaan in de logistiek is gelukkig bij uitstek te combineren met je studie. Zo kun je bijvoorbeeld in de avonduren flexibel magazijnwerk doen of in de weekenden aan de slag als koerier. Bovendien krijg je door deze onregelmatige uren vaak een leuke toeslag bovenop je salaris. Ideaal dus!

2. Logistiek heeft de toekomst!

Het is natuurlijk leuk om een gezellige en goede betaalde baan te hebben, maar het is helemaal mooi als je later nog wat kunt met alle kennis die je nu opdoet. Doordat de E-commerce branche gigantisch groeit, zien we dat ook de logistieke branche een enorme groei doormaakt. Wie daarom nu alvast ervaring opdoet in de logistische branche heeft na het afstuderen een streepje voor. Er zijn daardoor ook na je studie mogelijkheden te over om carrière te maken in de logistiek: ongeacht je opleidingsniveau!

3. Altijd een geschikte baan in de buurt

In de logistiek zijn dus veel banen beschikbaar. Bovendien is de logistieke branche enorm breed. Zo kun je aan de slag als koerier of chauffeur, maar ook als orderpicker of logistiek medewerker. Vind je het leuk om in een magazijn te werken of fysiek bezig te zijn als lader en losser? Ook dan kun je voor een baan terecht in de logistiek. Door het grote en brede aanbod is er bovendien altijd een geschikte bijbaan in jouw buurt te vinden. Heel fijn, want dankzij een korte reistijd loont het ook om korte of onregelmatige diensten te draaien. Dus, als jij op zoek bent naar logistiek vacatures: wij helpen je snel aan een leuke parttime baan!

Op zoek naar een leuke logistiek bijbaan? Neem contact op

Ben jij op zoek naar een goede (bij)baan en zou je wel willen werken in de logistiek? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op! Wij maken graag kennis met jou en helpen je snel aan een passende baan!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.