Skip to main content

Sta jij er wel eens bij stil hoe belangrijk vrachtwagenchauffeurs zijn in onze maatschappij? Zonder deze ijverige mannen en vrouwen komen al die pakketjes, levensmiddelen, bouwmaterialen en andere bestellingen nooit op bestemming aan. En daar mogen ze best wel eens voor bedankt worden! Precies daarom is de Dag van de Vrachtwagenchauffeur in het leven geroepen. Werk jij dagelijks samen met chauffeurs? Zit een dierbare van je achter het stuur van een vrachtwagen? Ben je zelf vrachtwagenchauffeur of zoek je nog naar een vacature vrachtwagenchauffeur? Zet dan zeker 9 december 2021 in je agenda! Dan is het namelijk de Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2021! Op deze dag worden alle hardwerkende chauffeurs in het zonnetje gezet.

Een nieuwe jaarlijkse traditie

De eerste Dag van de Vrachtwagenchauffeur werd op 12 december 2019 gevierd. Honderden chauffeurs kregen die dag nét een beetje meer waardering. Een bosje bloemen, een stukje taart bij de koffie, een tas vol goodies of gewoon een welgemeend schouderklopje bij de uitgang. Er zijn talloze manieren om je waardering voor deze belangrijke werknemers te uiten. Door het hele land ontstonden liefdevolle initiatieven om de beroepsgroep de aandacht te geven die ze verdienen. Het was de bedoeling om ook in 2020 zo’n dag te organiseren, maar helaas gooide de corona-pandemie roet in het eten. En ook de datum van 2021 moest een half jaar verschoven worden. Maar 9 december 2021 is het dan toch echt weer zo ver. Zorg dat je het niet mist!

Voor ervaren én nieuwe chauffeurs

Op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur maakt het niet uit of je al jaren een vrachtwagen bestuurt of dat je een nieuwe chauffeur bent. Alle chauffeurs verdienen een oprecht bedankje voor hun harde werk. Bedrijven door heel Nederland doen mee aan het initiatief en dit jaar heeft het zich zelfs naar onze Zuiderburen uitgebreid. Ook vrachtwagenchauffeurs in België zullen op 9 december 2021 in het zonnetje gezet worden. Hoe? Dat is aan jou! Alles kan en mag, zolang het maar een onvergetelijke dag wordt voor de vrachtwagenchauffeurs. Ben je zelf vrachtwagenchauffeur? Dan kun je jouw omgeving natuurlijk wijzen op deze feestelijke dag. Het is niet alleen leuk voor jou als je een bedankje krijgt, maar het komt ook de hele beroepsgroep ten goede.

Ben jij nou nog op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur? Of heb je juist nieuwe vrachtwagenchauffeurs nodig? Laat ons als uitzendbureau in Sliedrecht je helpen! Neem eens contact met ons op. Dan kun jij in december ook gezellig de Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2021 vieren!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.