• No-nonsense aanpak
  • Ervaren en deskundig
  • Snel aan nieuw personeel
  • info@fleximpuls.nl
  • 085 – 021 57 70

Werken bij EURO RIJN Moerdijk

Een groot én indrukwekkend logistiek bedrijf is dichterbij huis dan je denkt, namelijk in Moerdijk! Met maar liefst 16 andere bedrijven binnen de Euro-Rijn Group is Euro Rijn een toonaangevende speler op het gebied van opslag, overslag, expeditie en distributie. Vanuit drie internationale locaties bieden zij niet alleen de beste logistieke oplossingen, maar helpen zij bedrijven écht met groeien. Meer weten over waar jij aan de slag kan binnen Euro Rijn? Lees dan snel verder!

Euro rijn logistiek

Samen vooruit met euro-rijn

‘We bring your business forward’, dat is waar Euro Rijn richting haar klanten voor staat. Nu doen zij dit natuurlijk niet alleen, maar samen met jou en zo beweeg jij je óók vooruit! Bij Euro-Rijn ga jij namelijk aan de slag binnen een enthousiast team van specialisten waar jij veel van kan leren. Euro-rijn heeft met haar start in 1979 namelijk al meer dan tientallen jaren aan kennis en ervaring verzameld en zal deze alleen nog maar uitbreiden. Hetzelfde geldt voor jóuw kennis, waarin zij graag willen investeren. Bij goed functioneren biedt dit toffe bedrijf jou dan ook graag een vast contract aan en gaan jullie samen voor een mooie toekomst!

Veelzijdig en internationaal

Euro Rijn Moerdijk is niet alleen actief in Nederland, maar ook in vele andere landen. Met maar liefst drie locaties in Nederland, Duitsland en Italië bedient deze logistieke topper namelijk zakelijke klanten over de hele wereld. Je kunt je dan waarschijnlijk ook goed voorstellen dat hier heel veel verschillende processen en aspecten bij komen kijken. Om deze reden heeft Euro-Rijn dan ook diverse functies waarin jij aan de slag mag: van loods medewerker tot heftruckchauffeur en van expediteur tot afdelingssecretaresse, voor iedereen een passende functie!

Aan de slag bij euro rijn

Werken bij Euro-Rijn is werken bij een internationaal bedrijf waarin jouw input ontzettend wordt gewaardeerd. Met een open en directe communicatie binnen de informele werksfeer creëert Euro-Rijn een veilige omgeving waarin je altijd weet waar je aan toe bent. Naast opbouwende kritiek en positieve feedback, deel jij dan ook graag jouw te gekke verhalen over het weekend en bouw je samen met jouw collega’s aan een hecht team. Daarnaast werk je met de meest innovatieve systemen en profiteer je van diverse doorgroeimogelijkheden.

Samenwerking met Flex Impuls

Wanneer je graag aan de slag wilt bij Euro Rijn, ben jij bij Flex Impuls aan het juiste adres. Wij van Flex Impuls weten namelijk al jaren de juiste match te maken tussen dit bedrijf en werkzoekenden. Op basis van jouw interesses en ervaring gaan we op zoek naar een aansluitende vacature binnen deze multinational en zoeken we samen naar functies die écht bij jou passen. Zo start jij vaak per direct nog bij jouw nieuwe werkgever en sleep jij binnen no-time een vast contract binnen.

Wil jij graag werken bij Euro Rijn Moerdijk? Neem dan direct contact op met Flex Impuls, dan bekijken we samen JOUW mogelijkheden!