Opdrachtgevers

Afspraak is afspraak, zeggen waar het op staat, goed en snel werken. Dat is hoe de medewerkers van Flex Impuls werken, dat is hoe ze zijn. Zo vaak als nodig komen wij bij onze opdrachtgevers over de vloer. Dagelijks, soms zelfs meerdere keren per dag. Wij doen er alles aan om u en uw bedrijfscultuur echt te leren kennen. Want alleen dan kunnen we voor u op zoek naar werknemers die ook echt bij uw bedrijf passen.

Bent u op zoek naar tijdelijke of blijvende uitbreiding van uw personeel; wij gaan graag voor u op zoek.

 

Rudolf Peute van Peute Recycling


“Erwin van Flex Impuls komt hier meerdere malen per dag. Het volledige sollicitatieproces neemt hij samen met zijn team voor ons uit handen. Het vinden van de mensen, de details rondom de eerste werkdag; Erwin zorgt dat het gedaan is. En snel ook. Zijn no-nonsense mentaliteit komt overeen met de onze.”

 
 

Gespecialiseerd in het vinden van uw werknemers

Wij kennen de logistieke en productie-branche. Ons netwerk van opdrachtgevers en kandidaten in die branches is groot. We weten dat het werk druk en hectisch is. Dat er vandaag nog mensen nodig zijn. Dat het zwaar werk is. Eentonig soms. Wij weten welke mensen dat werk aankunnen. Zoekt u een nieuwe medewerker? Wij weten die meestal voor u te vinden.

Uitzenden of werving & selectie? Neem vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u graag over de mogelijkheden en voordelen van flexibel werkgeverschap.

 
 
  • Snel schakelen
  • No-nonsense mentaliteit
  • Afspraak is afspraak