Bij payrollen zorgt u zelf voor de werving en selectie van uw personeel. Juridisch gezien komen ze bij ons in dienst en hoeft u zich dus niet bezig te houden met de administratieve en juridische zaken rond werkgeverschap en de risico’s die het werkgeverschap met zich meebrengt.

Het verschil hierin tussen payrollen en uitzenden is dat u zelf de werving verzorgt. Hierdoor bent u nauwer betrokken bij de selectie van het juiste personeel voor uw organisatie.  Vervolgens krijgt deze kandidaat bij ons een contract. Wij zijn officieel de werkgever en u de operationeel werkgever.

Misschien werkt u als ondernemer al met uitzendkrachten via Flex Impuls of een ander uitzendbureau. Na 1040 gewerkte uren mag u de medewerker kosteloos van het uitzendbureau mag overnemen. U kunt op dan ook kiezen voor payrolling. U blijft dan vrijwel risicoloos ondernemen tegen een zeer scherp tarief.

Tevens bij het aannemen van nieuw personeel kunt u denken aan payrolling. U besteedt de juridische en administratieve werkzaamheden als werkgever uit en heeft u alle tijd om te kijken of u de kandidaat in dienst zou willen nemen bij uw organisatie.

Uw voordelen:
Flexibiliteit en vrijwel geen risico’s
De werving en selectie van het personeel heeft u in eigen hand
U heeft vooraf inzicht in de personele kosten
Periodiek ontvangt u maar één factuur
Kostenbesparing door een overzichtelijke administratie
Professionele ondersteuning van uw payroll medewerkers