Skip to main content

Hé, wat goed dat je er bent! Ben je op zoek naar logistiek medewerker vacatures? Blijf dan even hangen. Bij Flex Impuls vind je een breed aanbod van logistieke vacatures voor zeer uiteenlopende functies, oftewel: voor ieder wat wils! Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan en wel of geen werkervaring hebt maakt voor ons niet uit. In de logistiek is er altijd werk, ook voor jou!

Meer over de logistieke sector

Logistiek medewerkers houden zich bezig met een uitgebreid (en vaak internationaal) netwerk aan transporten van producten en goederen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan die nieuwe schoenen die je vorige week nog hebt gekocht of juist aan jouw webshopbestelling die aankomende week binnenkomt: alles wat verkocht en gekocht wordt, en wel meer dan dat, moet van distributiecentrum naar retailer en van retailer weer naar de eindgebruiker. Zonder de logistiek zou dit allemaal niet mogelijk zijn en zou je zelf jouw nieuwe item op mogen gaan halen bij de maker, ook als deze aan de andere kant van de wereld zit.

Maar even praktisch: wat doe je dan precies als logistiek medewerker? Hoewel alle logistiek medewerker vacatures verschillen moet je denken aan functies van orderpickers tot heftruckchauffeurs. Of je nu op een meer operationele of strategische functie zit, het draait allemaal om het faciliteren van het laden, lossen, inpakken en inventariseren van producten en goederen met zowel het plannen als coördineren hiervan.

Logistiek medewerker vacatures bij Flex Impuls

Werken in de logistiek staat voor gevarieerde werkzaamheden, doorgroeimogelijkheden en (indien je dit leuk vindt) veel verantwoordelijkheid. Bij Flex Impuls vind je dan ook een divers aanbod aan logistieke vacatures waardoor je dus een functie kiest die écht bij jou past. Flex Impuls kent zijn opdrachtgevers als geen ander en is daarom in staat de perfecte match te maken tussen werknemer en werkgever. Afhankelijk van het type dienstverband ga je aan de slag als uitzendkracht in dienst bij Flex Impuls of je gaat aan de slag als vaste kracht of tijdelijke kracht bij de werkgever zelf.

Enthousiast geworden?

Ben je op zoek naar logistiek medewerker vacatures maar heb je geen sterke voorkeur voor een functie of lukt het je nog niet helemaal om jouw ideale functie te vinden? Neem dan contact met ons op want we helpen je graag verder! Samen plannen we een vrijblijvend gesprekje in om te kijken waar jij nu écht blij van wordt binnen de logistiek en hoe we dit waar kunnen maken.

Liever meteen je CV droppen? Ook dat kan! Dan nemen wij contact met jou op zodra wij wellicht de perfecte job voor jou hebben gevonden.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.