Skip to main content

Het behalen van een diploma is om uiteenlopende redenen niet voor iedereen weggelegd. In Nederland hebben ruim 180.000 jongvolwassen geen diploma en dat is niet iets om je voor te schamen. Iedereen bezit immers zijn of haar unieke eigen talenten en vaardigheden waarvan een toekomstige werkgever kan profiteren. Daarom vinden wij het bij Flex Impuls zo belangrijk om juist ook ongeschoold werk aan te bieden. Leuk werk dat past bij jouw kennis, vaardigheden en drijfveren. Al dan niet met de ruimte om opgeleid te worden en door te groeien. Ook snel ongeschoold werk vinden waar je blij van wordt? In onderstaande sectoren kun je via Flex Impuls direct aan de slag!

1.Direct aan de slag als productiemedewerker

In de productiesector is nog veel ongeschoold werk te vinden. In deze branche hebben wij bovendien altijd wel vacatures openstaan. Ga bijvoorbeeld zonder opleiding aan de slag als productiemedewerker bij een grote recyclingverwerker of kijk bij onze andere vacatures voor productiewerk. Als productiemedewerker maak je onderdeel uit van het productieproces en ben je vooral uitvoerend bezig. Denk bijvoorbeeld aan werken aan de lopende band of het bedienen van machines in een fabriekshal. Je kunt altijd snel aan de slag en een diploma is meestal niet vereist. Wil jij doorgroeien? Bij de meeste voltijd functies in de productie is het mogelijk om intern opgeleid te worden en door te groeien! Als je meer wil weten over de verantwoordelijkheden van een productiemedewerker, klik dan hier.

2.Werken in het magazijn

Ben je graag actief bezig en kun je secuur en snel werken? Overweeg dan om aan de slag te gaan als magazijnmedewerker. Regelmatig hebben wij vacatures voor magazijnmedewerkers openstaan waarbij een diploma niet vereist is. Wel is het voor sommige functies belangrijk dat je kunt aantonen dat je over minimaal mbo 2 werk- en denkniveau beschikt. Als magazijnmedewerker kun je uiteenlopende taken hebben. Denk daarbij aan voorraden beheren en sorteren, administratie en order picken. Voor deze laatste taak is het meestal wel verplicht om een heftruckdiploma te hebben. Het is echter bijna altijd mogelijk om deze via de werkgever te behalen. Werk je voltijd als magazijnmedewerker? Dan zijn er vaak diverse mogelijkheden om diploma’s of certificaten te behalen en door te groeien.

3.Ongeschoold werk als logistiek medewerker

Ook een logistiek medewerker hoeft niet altijd over een diploma te beschikken. Wij als uitzendbureau logistiek kunnen je dan ook zeker helpen om in de logistiek ongeschoold werk te vinden. Zo kun je zonder diploma dus als magazijnmedewerker aan de slag gaan, maar ook als logistiek medewerker in een distributiecentrum. Je bent er dan medeverantwoordelijk voor dat het distributieproces goed verloopt. Je gaat aan de slag met de selectie, opslag en verzending van uiteenlopende producten. Ook in deze branche is het meestal mogelijk om certificaten te behalen en door te groeien.

Op zoek naar ongeschoold werk? Neem dan nu gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden en bezorgen je graag een leuke baan!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.