• No-nonsense aanpak
  • Ervaren en deskundig
  • Snel aan nieuw personeel
  • info@fleximpuls.nl
  • 085 – 021 57 70

Team Flex Impuls

Ons team bestaat uit een mooie mix van mensen. Dames en heren, introverte en extraverte mensen, ervaring in diverse functies in de logistiek. Juist door deze mix kunnen we onze krachten bundelen om kandidaat en opdrachtgever aan elkaar te koppelen tot – hopelijk – een goede match. Onder het genot van een goede kop koffie en een flinke dosis humor, want zo werken we graag.

Sylvana FlexImpuls

Silvana Rijsdijk

Intercedent

Silvana werkt erg precies en zorgvuldig, maar is daarnaast altijd in voor een geintje. Je weet altijd wat je aan haar hebt en ze neemt geen blad voor de mond.

Jasmijn FlexImpuls

Jasmijn Grit

Jr Intercedent

Jasmijn is een enthousiaste schoolverlater die graag het vak van Intercedent wil leren.

Erwin FlexImpuls

Erwin Grit

Eigenaar

Erwin is enorm gedreven om klanten, werknemers en personeel tevreden te maken en te houden. Dag of nacht; je kunt bij hem terecht. Afspraak is afspraak; op Erwin kun je bouwen.

Ontstaan van Flex Impuls

Al sinds 2015 zorgt Flex Impuls voor een match tussen bedrijven en werkzoekenden in productie en logistiek.

In oktober 2015 is Erwin Grit gestart met zijn eigen uitzendbureau na jarenlang bij een bekende uitzender in de logistiek te hebben gewerkt. In de jaren die volgde wist hij Flex Impuls razendsnel op te bouwen tot een bekende naam in de regio. Dit door zich aan zijn motto “afspraak is afspraak” te houden. Werk je samen met Flex Impuls dan herken je Erwins manier van werken door de hele samenwerking: recht door zee, afspraak is afspraak en hard werken. Ontdek zelf wat Flex Impuls voor je kan betekenen.

Ontvang de nieuwste vacatures

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

    FlexImpuls nieuwsbrief