Team Flex Impuls

Ons team bestaat uit een mooie mix van mensen. Dames en heren, introverte en extraverte mensen, ervaring in diverse functies in de logistiek. Juist door deze mix kunnen we onze krachten bundelen om kandidaat en opdrachtgever aan elkaar te koppelen tot – hopelijk – een goede match. Onder het genot van een goede kop koffie en een flinke dosis humor, want zo werken we graag.

 

Ons team. Onze trots.

Klik op de foto en ontdek wat de teamleden in elkaar waarderen.

Yvonne Raessen

Intercedent

Nauwkeurig

Als je Yvonne iets vraagt, dan gebeurt het . En goed ook. Yvonne staat altijd voor jou en Flex Impuls klaar en zorgt ervoor dat het werk altijd doorgaat.

Meer over Yvonne

Erwin Grit

Eigenaar

Hart van goud

Erwin is enorm gedreven om klanten, werknemers en personeel tevreden te maken en te houden. Dag of nacht; je kunt bij hem terecht. Afspraak is afspraak; op Erwin kun je bouwen.

Meer over Erwin

Silvana Rijsdijk

Intercedent

Sfeermaker

Silvana werkt erg precies en zorgvuldig, maar is daarnaast altijd in voor een geintje. Je weet altijd wat je aan haar hebt en ze neemt geen blad voor de mond.

Meer over Silvana

Selim Sinar

Accountmanager

Man van zijn woord

Selim is een vent met humor en een man die daad bij woord voegt. Een enorme doorzetter die zijn afspraken nakomt. Selim is correct en staat, wanneer dan ook, altijd zijn mannetje.

Meer over Selim

Jasmijn Grit

Jr intercedent

Sfeermaker

Jasmijn is een enthousiaste schoolverlater die graag het vak van Intercedent wil leren.

 
 
 
 

Ontstaan van Flex Impuls

In oktober 2015 is Erwin Grit gestart met zijn eigen uitzendbureau na jarenlang bij een bekende uitzender in de logistiek te hebben gewerkt. In de jaren die volgde wist hij Flex Impuls razendsnel op te bouwen tot een bekende naam in de regio. Dit door zich aan zijn motto “afspraak is afspraak” te houden. Werk je samen met Flex Impuls dan herken je Erwins manier van werken door de hele samenwerking: recht door zee, afspraak is afspraak en hard werken. Ontdek zelf wat Flex Impuls voor je kan betekenen.