• No-nonsense aanpak
  • Ervaren en deskundig
  • Snel aan nieuw personeel
  • info@fleximpuls.nl
  • 085 – 021 57 70

Team Flex Impuls

Ons team bestaat uit een mooie mix van mensen. Dames en heren, introverte en extraverte mensen, ervaring in diverse functies in de logistiek. Juist door deze mix kunnen we onze krachten bundelen om kandidaat en opdrachtgever aan elkaar te koppelen tot – hopelijk – een goede match. Onder het genot van een goede kop koffie en een flinke dosis humor, want zo werken we graag.

Erwin Grit

Eigenaar

Erwin is geen onbekende in de uitzendmarkt, is zeer gedreven en wil altijd graag weten wie hij voor zich heeft. Of dit nu gaat om een opdrachtgever, een potentiële kandidaat of zijn collega's. Daarnaast is Erwin een persoon die naast al het serieuze aspect absoluut houdt van een grap en een grol. En heel belangrijk; afspraak is afspraak dus op Erwin kun je bouwen!

Silvana Rijsdijk

Senior Intercedent/ Back Office

Silvana weet absoluut van de hoed en de rand als het Flex Impuls betreft. Krijg je Silvana aan de telefoon dan zul je snel genoeg merken dat ze precies en zorgvuldig is maar tegelijkertijd niet terugdeinst voor een geintje. En heb je Silvana eenmaal leren kennen dan weet je wat je aan haar hebt.

Jeannette Mangelaars-Graveland

Recruiter

Misha Niks

-

Ontstaan van Flex Impuls

Al sinds 2015 zorgt Flex Impuls voor een match tussen bedrijven en werkzoekenden in productie en logistiek.

In oktober 2015 is Erwin Grit gestart met zijn eigen uitzendbureau na jarenlang bij een bekende uitzender in de logistiek te hebben gewerkt. In de jaren die volgde wist hij Flex Impuls razendsnel op te bouwen tot een bekende naam in de regio. Dit door zich aan zijn motto “afspraak is afspraak” te houden. Werk je samen met Flex Impuls dan herken je Erwins manier van werken door de hele samenwerking: recht door zee, afspraak is afspraak en hard werken. Ontdek zelf wat Flex Impuls voor je kan betekenen.

Ontvang de nieuwste vacatures

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

    FlexImpuls nieuwsbrief