Logistiek medewerker regio Moerdijk

logistiek medewerker regio moerdijk

Ben jij de fitte medewerker waar wij naar op zoek zijn?! We zoeken een enthousiaste logistiek medewerker voor een grote organisatie in Moerdijk! Benieuwd? Solliciteer direct!

Logistiek teamleider

Heb jij al ervaring met werken in een magazijn en wil je graag de volgende stap in je logistieke carrière zetten? Dan is deze vacature van logistiek teamleider in Roosendaal wellicht iets voor jou!

Logistiek medewerker (reeds vervuld)

Voor onze klant, die leverancier is op het gebied van brandbestrijding, zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. Dit betreft een tijdelijke functie voor circa 3 weken! Ben jij die kanjer met doorzettingsvermogen die we zoeken?

Logistiek medewerker automotive (reeds vervuld)

Ben jij een gemotiveerd werkzoekende en iemand die goed om kan gaan met veel afwisselende werkzaamheden? Dan is deze functie als logistiek medewerker automotive in Klundert echt iets voor jou!

Losser inkomende goederen (reeds vervuld)

Als losser inkomende goederen zorg je ervoor dat alle goederen gelost worden en dat deze met beleid dus schadevrij in de daarvoor aangewezen pallets of rekken geplaatst worden

Lijnoperator (reeds vervuld)

Als lijnoperator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van productielijnen waarmee snacks worden geproduceerd. Je zorgt ervoor dat dit op efficiënte wijze gebeurt, zodat de dagelijkse productieplanning wordt gerealiseerd.

Logistiek medewerker (reeds vervuld)

heftruck werken

Als logistiek medewerker in Dordrecht ga je aan de slag bij een afbouwer voor de grootste bedrijven in Nederland! Jij bent inzetbaar op projecten door heel Nederland en werkzaam op locatie van de klant.