Skip to main content

Vacatures heftruckchauffeur: Geen certificaat of een verlopen certificaat? Geen probleem!

Wel ervaring maar geen certificaten in de logistieke sector? Je bent niet de enige! Of je nu nooit de kans hebt gehad om je papieren te behalen of dat je pas laat hebt ontdekt wat voor jou nu echt de droombaan is, laat dit je niet weerhouden in het vinden van jouw ideale baan in de logistieke sector!

Voor veel logistieke vacatures zoals reachtruck vacatures of vacatures voor heftruckchauffeur zijn bepaalde diploma’s of certificaten vereist. Flex Impuls zorgt ervoor dat je aan de slag kunt. Wij bieden jou namelijk de opleiding aan die vereist is. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Opleidingen voor vacatures heftruckchauffeur

Wanneer diploma’s en of certificaten vereist zijn bij een vacature zoals reachtruck vacature en jij bent niet in het bezit van deze papieren, dan kun je deze alsnog bij ons behalen en/of vernieuwen. Wij bieden jou namelijk niet alleen die hele leuke baan aan, maar ook een opleiding om jouw certificaat te behalen of te vernieuwen. Zo kun je alsnog solliciteren op die reachtruck vacature en kun je voor je het weet al aan de slag!

Traject certificaat Reachtruck vacature

Heb je nog helemaal geen diploma’s en of certificaten binnen de logistieke sector? Dan is het complete traject iets voor jou! De enige voorwaarde voor deze interne opleiding is dat je wel al enige relevante ervaring hebt voor de reachtruck vacature of de vacatures heftruckchauffeur.

De opleidingen voor diverse reachtruck vacatures duren meestal een dag. Er wordt dieper ingegaan op veiligheid, onderhoud en de praktijk. Deze dag zal afgesloten worden met een praktijkexamen waardoor jij dus alsnog je certificaat zult behalen die benodigd is om te starten met de baan.

Na het positief afronden van deze opleiding kan je veilig met een heftruck of reachtruck werken, de veiligheids- en bedrijfsvoorschriften in de praktijk uitvoeren en het dagelijks onderhoud van de heftruck nauwkeurig en correct uitvoeren. Zo ben jij klaargestoomd voor jouw nieuwe fulltime en/of parttime baan en kun je alsnog dat beroep gaan doen waar je misschien al een lange tijd voor wilde gaan.

Traject verlenging Reachtruck vacature

Ben je al in het bezit van een certificaat wat altijd gevraagd wordt in reachtruck vacatures of vacatures heftruckchauffeur maar is deze verlopen en/of bijna verlopen? Dan is een herhalingscursus zeer geschikt voor jouw situatie! In tegenstelling tot het behalen van een eerste certificaat duurt deze cursus geen dag, maar een dagdeel. Hierin zal de docent jouw kennis en vaardigheden opfrissen, waarna jij weer over voldoende kennis beschikt om het praktijkexamen te behalen. Bij voldoende resultaat wordt jouw certificaat weer met vijf jaar verlengd en kun je alsnog aan de slag als reachtruck chauffeur of heftruck chauffeur.

Onze vacatures

Wij van Flex Impuls hebben diverse vacatures binnen de logistieke sector zoals reachtruck vacatures en vacatures voor heftruck chauffeurs, die natuurlijk ook zo snel mogelijk moeten worden ingevuld. Deze vacatures bieden jou een mooie kans om binnen deze sector aan de slag te gaan of te blijven. Je bent zeker van een leuke baan!

Interesse gewekt?

Neem dan snel contact met ons op! We plannen graag een intakegesprek met je in om samen te kijken waar voor jou de mogelijkheden liggen met het oog op jouw persoonlijke ambities, wensen en kwaliteiten. Zo kunnen we samen op zoek naar een geschikte functie die écht bij jou past!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.