Skip to main content

Wij zijn Flex Impuls, hét logistiek uitzendbureau in de regio Drechtsteden. Maar waarom zou je nu een logistiek uitzendbureau inschakelen? En wat doen wij nu precies? We leggen het graag uit! Tip: als je op zoek bent naar een baan in de logistiek, lees dan zeker verder!

Uitzendbureau logistiek: Wat we doen

Als uitzendbureau logistiek matchen wij werkgevers aan werknemers: we helpen jou bij het vinden van een baan en we helpen bedrijven in deze sector bij het vinden van personeel. Of je nu nog maar weinig tot geen ervaring hebt (in de logistiek) of juist heel veel ervaring, maakt hierbij geen verschil, voor iedereen hebben we passende vacatures (mét doorgroeimogelijkheden!). Van productie- en heftruckmedewerker waar je vooral praktisch bezig bent tot meer leidinggevende functies, samen kijken we wat het beste past bij jou en jouw ambities.

In dienst bij het logistiek uitzendbureau?

Nee, niet altijd. Dat is afhankelijk van het dienstverband. Wanneer je aan de slag gaat als uitzendkracht, zenden wij je uit naar een geschikte job en blijf je in dienst van het uitzendbureau. In het geval van werving en selectie ga je aan de slag bij de werkgever van de vacature. In dit geval zijn wij slechts de tussenpersoon die jullie bij elkaar brengen. Het salaris, verdere regelingen of beloningen, arbeidsvoorwaarden en het contract lopen vervolgens via de werkgever.

Good to know! In beide gevallen gaan we voor jou op zoek naar een vaste baan en/of een baan voor in ieder geval een langere periode. Hoewel dit niet voor ieder uitzendbureau geldt, is het bij Flex Impuls zo dat wij niet werken met vacatures voor slechts enkele dagen. Kortom: geen verrassingen en onzekerheid maar vastigheid en doorgroeimogelijkheden!

De voordelen van een logistiek uitzendbureau

1. Veel keuze – als logistiek uitzendbureau hebben wij veel verschillende vacatures bij verschillende bedrijven. Zo bieden wij een makkelijk overzicht van meerdere vacatures uit de branche (bij diverse bedrijven) in één oogopslag, zonder dat je hier zelf voor op zoek hoeft te gaan.

2. Ondersteuning in het vinden van een (vaste) baan – Je staat er niet alleen voor door een baan te zoeken via een uitzendbureau logistiek. Door middel van een intakegesprek kijken we naar jouw ervaring, wensen en ambities, zodat ook wij op zoek kunnen naar een passende functie voor jou. En het mooie is, dit kost jou niets!

3. Mogelijkheid om je CV achter te laten! – Heb je geen sterke voorkeur voor een functie? Drop dan je CV! Je komt op deze manier in ons bestand en wanneer we een passende functie hebben, nemen we contact met jou op!

Op zoek naar een baan in de logistiek?

Neem dan snel contact met ons op en/of bekijk direct onze vacatures! Aan de hand van een intakegesprek zullen we als logistiek uitzendbureau kijken naar jouw persoonlijke ambities, wensen en kwaliteiten. Alleen zo vinden we de functie die écht bij jou past.

Ben je een werkgever en ben je op zoek naar personeel? Klik dan hier!

1 reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.