Skip to main content

Het selecteren en werven van personeel is voor ieder bedrijf een behoorlijke uitdaging. Zeker wanneer u in een branche opereert waarin er krapte is op de arbeidsmarkt, zoals in de logistiek en productie. Om op een krappe markt personeel te vinden dat over de juiste kwaliteiten beschikt dient u over de nodige kennis en middelen te beschikken. Zaken waaraan het binnen een klein of middelgroot bedrijf meestal ontbreekt. Gelukkig is er altijd de mogelijkheid om de zoektocht naar personeel uit te besteden. Of u nu op zoek bent naar vast personeel of naar tijdelijke krachten binnen de productie of logistiek; ons gespecialiseerde uitzendbureau helpt u uit de brand!

Opstellen functieprofiel en vacature uitbesteden

Het doel van het uitbesteden van uw zoektocht naar personeel is dat u volledig ontzorgd wordt. Onze zoektocht begint daarom altijd met het opstellen van een duidelijk functieprofiel. Onze uitzendspecialisten weten precies in woorden te vangen aan welke eisen de juiste kandidaat dient te voldoen. Wanneer u een sterk en kloppend functieprofiel heeft met daarbij een bijpassende vacaturetekst is de kans veel groter dat een geschikte kandidaat zich in de omschrijving zal herkennen. Niet alleen de specifieke werkzaamheden, maar ook de bedrijfscultuur moet in de vacaturetekst worden uitgelicht. De kans op een goede match wordt daardoor veel groter. Door de zoektocht naar personeel uit te besteden aan specialisten voorkomt u dat u personeel aantrekt dat bij nader inzien toch niet goed past binnen het bedrijf.

Flexibel personeel werven

Het uitbesteden van het werven en selecteren van geschikt personeel is niet alleen mogelijk voor het vinden van vaste krachten. Juist ook wanneer u diverse flexwerk vacatures in uw bestand heeft loont het om een uitzendbureau in de arm te nemen. Doordat wij beschikken over een enorm netwerk van potentiële kandidaten kunnen wij namelijk veel sneller schakelen. Wij hebben altijd vacatures in de productie en logistiek openstaan, waardoor geschikte kandidaten ons continu weten te vinden. Hierdoor kunnen wij altijd binnen een week de juiste kandidaat voordragen, zodat tijdelijke vacatures snel kunnen worden ingevuld. Bovendien hoeft u zich niet druk te maken over de administratieve rompslomp en werkgeverslasten; ook dit wordt immers uitbesteed aan ons uitzendbureau. Hierdoor kunt u zich met een gerust hart storten op de core business van uw bedrijf. U weet immers zeker dat alle tijdelijke vacatures door ons op tijd worden ingevuld!

Wilt u uw zoektocht naar duurzaam of tijdelijk personeel mogelijk uitbesteden? Flex Impuls is gespecialiseerd in het werven en selecteren van personeel binnen de logistiek en productie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op; wij bespreken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.