Logo FlexImpuls

Ik zoek personeel

Bent u op zoek naar tijdelijk personeel of een blijvende uitbreiding van uw personeelsbestand? Flex Impuls gaat graag voor u op zoek naar het beste personeel. Wij komen zo vaak als nodig is bij u over de vloer om uw bedrijf en bedrijfscultuur echt te leren kennen. Op deze manier kunnen we de werknemers zoeken die echt bij uw bedrijf passen.

Werknemers zoeken op een effectieve manier

Er zijn talloze manieren om personeel te werven, maar deze zijn lang niet allemaal even effectief. Door een uitzendbureau in de hand te nemen, wordt de kans groter dat u de ideale kandidaat vindt. Wij kunnen u vaak snel uit de brand helpen vanwege onze uitgebreide database van kandidaten. Daarbij nemen wij u veel werk uit handen, waardoor u zich op uw bedrijfsvoering kunt blijven focussen. Het vinden van personeel kost namelijk vaak veel tijd en moeite. Zeker als u in een branche zit waarin het lastig is om de juiste kandidaat te vinden. Wij halen alles voor u uit de kast om er zeker van te zijn dat u met de juiste kandidaten in contact komt. Zo hebben wij altijd vacatures in productie en logistieke vacatures openstaan.

Succesvol personeel werven

Succes bij het vinden van de juiste kandidaat hangt van verschillende factoren af. Zo stellen wij samen met u een gedegen functieprofiel op en een bijpassende vacature. Door eerst duidelijk in beeld te brengen welk werk er moet gebeuren en welk type kandidaat het best bij uw bedrijf past, heeft u de grootste kans om die kandidaten aan te trekken die excelleren in uw bedrijf en bedrijfscultuur.

Op zoek naar personeel?

Wij helpen je aan personeel

No-nonsense mentaliteit

Binnen een week geschikt personeel

Volledig ontzorgd

Werknemers gezocht?

Indien nodig komt Flex Impuls zelfs meerdere keren bij uw bedrijf langs. Onze experts nemen het volledige sollicitatieproces voor u uit handen. Van het vinden van de juiste kandidaten, het houden van sollicitatiegesprekken en het bespreken van de details rondom de eerste werkdag: u hoeft nergens meer aan te denken. Wij kennen uw branche en weten tegen welke problemen u aanloopt. U kunt zomaar op zeer korte termijn versterking nodig hebben. Logistiek en productie: het is druk, hectisch en het werk is zwaar. Wij weten precies de geschikte mensen voor uw klus!

Werknemers gezocht? U bent bij Flex Impuls aan het juiste adres. Neem direct contact op. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van flexibel werkgeverschap.

nl_NLNL